ANABELA U EMISIJI KOD OGNJENA PROGOVORILA O RAZVODU I PORODIČNOJ SVAĐI!

 

 

 

 

 

 

Anabela Atijas zajedno sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem i majkom Aleksandre Subotić, Ljubom Pantović, gost je kod Ognjena Amidžića, a osim ogromnom transformacijom u izgledu zaustavila je sve gradske priče istinom iz svog privatnog života.

 

 

 

 

 

 

Naime, vatrena crnka istakla je da je “hvala Bogu još uvijek u braku” nakon brojnih pisanja o tome kako je suprug Andrej Atijas fizički nasrnuo na nju, te kako je on i razlog zašto je čak i Fanki Dži danas ponovo na okupu.

 

 

 

– Moj život moja stvar. Previše sam sebe davala na tacni. Jeste, bio je buran period zadnjih godinu dana i mislim na kompletnu našu porodicu. Poremećeni smo u svakom smislu te riječi, ali kao feniksi se dižemo, jer to smo mi. Došlo je do neke… manje svađe, nikakvog nasilja nije bilo. Hvala Bogu još uvijek sam udata žena, nadam se da će tako ostati do kraja života.

 

 

 

 

– Nisam neko ko ishitreno donosi odluke i odustaje od bilo čega, ponajmanje od porodice. Ono što imam veliku potrebu da kažem, a i Gagi može da se složi sa mnom, je da zahvaljujući Andriju on (Gagi) danas izgleda onako kako izgleda. Nas dvoje smo roditelji kakvi smo danas zahvaljujući Andreju i Fanki Dži je na okupu zahvaljujući njemu – istakla je Anabela.

 

 

 

Kako su i komšije komentarisale njenu porodičnu situaciju, odlučila je i njima da se obrati:

 

 

 

– To me je posebno uzrujalo. Koga briga šta misli komšija? Nek’ gledaju svoje probleme. Niko sretan i zadovoljan neće izaći na ulicu da komentariše – rekla je Anabela.

ANABELA U EMISIJI KOD OGNJENA PROGOVORILA O RAZVODU I PORODIČNOJ SVAĐI!

| Uncategorized |
About The Author
-