HAOS! Anabela se JAVNO ODREKLA najboljeg PRIJATELJA Mirka Gavrića zbog njegovih izjava u Zadruzi! OŠTRE RIJEČI!

 

 

Nakon sinoćnjeg izlaganja Mirka Gavrića u kom je otkriveno da su navodno Kija Kockar i Slobodan Radanović u njegovom stanu, noć prije početka emitovanja prve sezone “Zadruge”, dogovorili da pjevač prevari pobjednicu rijalitija na imanju u Šimanovcima, te da će mu ona uprostiti ukoliko se ne zaljubi, postavljeno je pitanje na koje muzički producent nije imao odgovor.

 

 

 

Naime, svi su se zapitali zbog čega je Mirko, kao najbolji prijatelj Anabele Atijas, znajući sve to, pustio pjevačicu da se bori za ljubav svoje kćerke Lune Đogani i oženjenog pjevača, zbog čega se našla na stubu srama.

 

 

Gavrić je istakao kako je pokušao da upozori Lunu, te joj je po svom kumu iz “Tropiko benda” poslao poruku da se okane Radanovića, još 17. dana rijalitija, ali da je ona ignorisala taj savjet. Ipak, treba napomenuti da je rijaliti trajao devet i po mjeseci, a da je za sve to vrijeme Mirko bio na Anabelinoj strani.

 

 

 

 

– Vole te dok im trebaš. Onda te odbace. Pljunu na tebe. Drugima te predstave kao lošeg. I da, to te zaboli na tren. Ali i to možeš nadvladati – napisala je gospođa Atijas na društvenim mrežama, dok je za medije bila nedostupna za komentar, a mnogi su u ovome vidjeli otvorenu poruku Mirku, premda to ona sama nije naglasila.

HAOS! Anabela se JAVNO ODREKLA najboljeg PRIJATELJA Mirka Gavrića zbog njegovih izjava u Zadruzi! OŠTRE RIJEČI!

| Uncategorized |
About The Author
-