ISTINA ISPLIVALA NA VIDJELO, EVO KAKO RUSKA MANEKENKA IZGLEDA BEZ ŠMINKE I HALJINE: Nevjerovatno izdanje Irine Shayk

Znate zašto je važno da se pokazuju slike zvijezde na kojima su dotjerane i na kojima su u ležernijem izdanju? Bitno je da bi žene vidjele kako zaista izgledaju one “savršene žene” i da bi shvatile da smo sve manje-više iste.

 

aa
(Profimedia)

 

Ruska manekenka Irina Šajk jeste jedna takva “savršena žena” (takva reputacija je prati u javnosti). Njenom izgledu na crvenom tepihu teško je naći zamjerku, a kada se šminka skine, a haljina zamijeni kežual odjećom, ugledamo ovakvu Irinu (dobro, ima i u ovoj varijanti malo glama, tu je “Barberi” šeširić).

 

d
(Profimedia)

 

Da se razumijemo, lijepa je Irina i u ovom izdanju, ali svakako drugačija nego na prvoj slici. Ista je kao svaka druga žena.

 

Iza ovog njenog stajlinga, koji je dobar, krije se i njena želja da se zamaskira jer je dobro poznato da mama male Lee ne voli paparace.

 

fblk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt0djn01eqv8vzwq0ntiyzgvinjhkzjmwmzrmnmyzywm1nmy2n2q4yjquanblz5gtas0cngcbaae
(Profimedia)

 

A osim što smo otkrili kako Irina izgleda “iza scene”, na ovim slikama vidjeli smo i zanimljive modne predloge za ljetni stil po gradu, piše ‘žena.rs’.

 

Udobno je i moderno, a ako nemate baš “Barberi” šešir, nećete pogriješiti ni sa onim nebrendiranim.

ISTINA ISPLIVALA NA VIDJELO, EVO KAKO RUSKA MANEKENKA IZGLEDA BEZ ŠMINKE I HALJINE: Nevjerovatno izdanje Irine Shayk

| FOTO/VIDEO, Magazin, Slider, Život i Stil |
About The Author
-