IVICA DAČIĆ: Poslat ćemo i vojsku, ali referendum u RS-u će biti održan!

Predjsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, šokirao je javnost kako u Srbiji tako i u BiH svojom izjavom o najavljenom referendumu u Republici Srpskoj. Poznato je i od ranije da je Dačić bio u dogovoru sa Dodikom te da već duže vrijeme postoji saradnja između njih dvojice.

 

 

Međutim, ono što je zgrozilo javnost na i ovako uzdrmanom Balkanu jeste izjava Ivice Dačića o najavljenom referendumu u RS-u.

 

Naime, on je za srpske dnevne.rs izjavio kako će Srbija uveliko pomoći Dodiku i narodu Srpske da se referendum održi. To ne bi bilo iznenađujuće da Dačić u svojoj izjavi nije spomenuo i to da će on i njegova partija, a tako i mnogi u Srbiji učiniti sve pa makar bili primorani i vojsku Srbije poslati, ali da će najavljeni referendum biti održan.

 

“Mi imamo svoje prijatelje u BiH, tačnije u samo jednom dijelu a to je u našoj Republici Srpskoj i normalno je da pomažemo ka ostvarenju njihovih ciljeva”, izjavio je Ivica Dačić te zaključio, “Dat ćemo sve od sebe da bi se taj referendum održao jer to je konačan korak ka otcjepljenju RS-a i sama pomisao na to nas još više motiviše u ostvarivanju naših ciljeva”.

 

POVEZANI SADRŽAJ: Dodik upozorava: Uskoro ćemo na dnevni red staviti i pitanje vlasništva nad Brčko distriktom

dnevne.rs | bh-info.com

IVICA DAČIĆ: Poslat ćemo i vojsku, ali referendum u RS-u će biti održan!

About The Author
-