MUŽ JU JE ZVAO SLONICA I VARAO JE: Njena osveta je fantastična! Sad se jede od muke!

Ližete (25) je bila ludo zaljubljena u svog dečka Hosea kada su se vjenčali.

 

Onda je na svijet došla njihova kćerkica, i ližete se, prirodno, udebljala tjedna trudnoće. Kada se porodila, nastavila je da gomila kilograme. Kada je stvar izmakla kontroli, Hose je počeo da je maltretira. Stalno ju je zvao “debela” i na svaki način joj srozavao samopouzdanje.

– Pokušavala sam iniciram se * s ponekad, a on bi se samo demonstrativno okrenuo na drugu stranu i zaspao. Shvatila bih da mu se gadim i dok bi on mirno spavao, ja bih noć provela u suzama – kaže ližete. Kako nije imala podršku ni u kome, pronašala ju je u još više hrane. Došla je do konfekcijskog broja 54, a sve se završilo tako što je saznala da je muž vara.

Godinama je trpjela poniženja, ali to je bila kap koja je prelila čašu. Riješila je da nešto poduzme.

“Često bih ga uhvatila kako me gleda s gađenjem. Dok bih večerala, a hrana mi se mrvila po trbuhu, promrmljao bi sebi u bradu, ali dovoljno glasno da ja čujem, “debela”.

Jednog dana mi je u lice rekao da sam slonica. Očajnički sam željela da smršavim i ponovno budem ona obla, zgodna djevojka u koju se zaljubio, ali nikako nisam imala dovoljno snage volje za dijetu “, kaže ona.

“Kada sam jednom došla do njegovog telefona i pregledala mu poruke, našla sam na stotine inkrimišućih stvari u njegovom inboksu.

Zgrozila sam se, ali upravo to mi je pomoglo da se transformišem. Naročito kada je odmah priznao sve i rekao mi da se ne kaje jer sam “ružna i uvijek ću ostati ružna.” Riješila sam da mu nikada više ne dozvolim da me povrijedi “, rekla je žena.

Odmah je zatražila razvod i okrenula se sebi.

Liječnik joj je rekao da joj je jedina opcija kirurško smanjenje želuca, budući da je imala 139 kilograma, ali ona to nije htjela.

Umjesto toga, potpuno je promijenila prehranu i počela udarnički vježba. Hose je za to vrijeme vikendom uvijek uzimao kćerku. Onda, poslije par mjeseci, počeo je da je sve duže gleda. A onda joj je rekao da je zgodna.

“Zatvorila sam vrata kada mi je to rekao. Nikada ga više ne bih primila nazad. Ipak treba biti uzor svojoj kćerki i želim je naučim da je takvo ponašanje neprihvatljivo “, zaključuje na kraju ližete, koja danas ima 57 kilograma!

(Kurir)

MUŽ JU JE ZVAO SLONICA I VARAO JE: Njena osveta je fantastična! Sad se jede od muke!

| Slider, Vijesti, Život i Stil |
About The Author
-