NE VJERUJEM, GLEDAM, USTAJEM IZ KREVETA…: Jutarnji minusi, olujni udari bure i snijeg, sve do…

Danas u Bosni veći dio dana pretežno oblačno vrijeme.

 

 

Prijepodne slaba susnježica ili slab snijeg. Bez padavina na sjeveru Bosne. U večernjim satima u Bosni smanjenje oblačnosti.

 

U Hercegovini u jutarnjim satima snijeg ili susnježica u sjevernim i istočnim područjima, na jugu kiša. Sredinom dana u većem dijelu Hercegovine razvedravanje, osim u sjevernim područjima.

 

U Hercegovini i jugozapadu Bosne jaka bura s olujnim udarima brzine do 80 km/h. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 8°C, a najviša dnevna temperatura između 3 i 11°C.

 

U srijedu prijepodne novo naoblačenje sa zapada koje će donijeti nove padavine tokom noći na četvrtak.

 

U nizinama kiša. Susnježica ili snijeg se prognoziraju iznad 500 metara nadmorske visine. Jutarnja temperatura zraka između -6 i – 2°C, a najviša dnevna između 6 i 12°C.

 

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Padavine većinom prijepodne. U nizinama kiša. Susnježica ili snijeg se iznad 500 metara nadmorske visine. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 6°C, a najviša dnevna između 3 i 10°C.

 

U petak u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka između -4 i 4°C, a najviša dnevna između 7 i 14°C.

 

NE VJERUJEM, GLEDAM, USTAJEM IZ KREVETA…: Jutarnji minusi, olujni udari bure i snijeg, sve do…

About The Author
-