PROCURIO ISKAZ FATALNE MISICE KOJA JE UBILA MOSTARSKOG PODUZETNIKA: “Samo sam se malo igrala s pištoljem…”

Nakon što je shvatila da je Ivanković ubijen, kazala je da je skočila s trećeg kata motela, i to ravno u rijeku Bunu, gdje je polomila obje noge.

 

 

Sunita Hindić-Bošnjaković, osumnjičena za ubojstvo hercegovačkog poduzetnika Nine Ivankovića, istražiteljima je rekla kako nije namjeravala ubiti Ivankovića te da ne zna zbog čega je to učinila jer “se samo malo igrala pištoljem”.

 

Podsjetimo, Suniti Hindić-Bošnjaković nakon ispitivanja u policiji određen je jednomjesečni pritvor, potvrdio je sudac Kantonalnog suda Mostar Marin Zadrić.

 

Odvjetnički tim osumnjičene 21-godišnjakinje, s odvjetnicom Nadom Dalipagić na čelu, suprotstavljao se toj mogućnosti jer ‘osumnjičena nema gdje pobjeći’, posebno u stanju u kojem se nalazi, odnosno s obje slomljene noge.

 

Međutim, sudac je prihvatio argumente tužitelja koji je istaknuo da postoji mogućnost bijega, s obzirom na to da je Hindić-Bošnjaković često mijenjala adrese stanovanja i lokacije.

 

Hindić-Bošnjaković se tereti da je u petak u jutarnjim satima u mjestu Buna kraj Mostara u motelu ‘Villa Ivanković’, koji je u vlasništvu ubijenog, ubila 55-godišnjeg ugostitelja.

 

Prema prvim rezultatima istrage, ona je najvjerojatnije skočila sa zida gdje su pronađene njezine štikle i tragovi krvi. Pretpostavlja se da je za bijeg imala pomagača jer je pri skoku, kako je kasnije potvrđeno, zadobila lomove oba stopala.

 

PROCURIO ISKAZ FATALNE MISICE KOJA JE UBILA MOSTARSKOG PODUZETNIKA: “Samo sam se malo igrala s pištoljem…”

About The Author
-