Rada Manojlović se pomirila sa Harisovim ocem, a on se odmah uvalio u njen stan!

Rada Manojlović pomirila se sa Mirsadom Berkovićem, ocem svog dečka Harisa. 

 

Kako saznaje Kurir, u njihovom odnosu sada je sve toliko dobro da je pjevačica svekra primila i u svoj stan. Tako sad Mirsad, kad god boravi u Beogradu, sve vrijeme provodi kod snahe na Vračaru.

rada-manojlovic-i-haris-berkovic-foto-mirko-tabasevic3

 

– Rada mnogo voli Harisa i zbog njega je spremna na sve. Zato je i prešla preko svih ružnih riječi koje joj je mjesecima upućivao njegov otac. Mirsad je od samog početka bio protivnik njihove veze, smetalo mu je što je Rada starija devet godina od njegovog sina, ali je sada sve konačno došlo na svoje. Vidio je koliko se vole, pa je na kraju prihvatio Radu kao Harisovu djevojku. Sedmicu dana prije Harisovog puta u Ameriku, Rada se srela sa Mirsadom na snimanju “Granda” i tu su porazgovarali o porodičnim problemima. Berković se izvinio snahi zbog neprijatnih situacija – navodi neimenovani izvor.

On kaže da je Manojlović još u studiju oprostila Harisovom ocu, a nakon što je završila snimanje emisije, sve troje su otišli u njen stan.

 

clipboard01-9
Haris u društvu oca Mirsada

 

– Složili su se da krenu od početka. Rada je tada rekla Mirsadu da prespava u njenom stanu, a on je, naravno, pristao. Sutradan su on i Haris otišli u Bosnu – dodaje izvor.

Novinari su pozvali Radu, koja je potvrdila ovo saznanje.

– Naravno da je sve u najboljem redu. Nema razloga da ne bude – bilo je sve što je rekla Manojlović.

S druge strane, Mirsad i Haris nisu odgovarali na pozive novinara.

 

rada-manojlovic-instagram

Rada Manojlović se pomirila sa Harisovim ocem, a on se odmah uvalio u njen stan!

| FOTO/VIDEO, Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-