UMRLA DOBITNICA LUTRIJE KOJA JE MIJENJALA SPOL: DJECA SU JE ZBOG TOGA NAPUSTILA, A NJEN TESTAMENT JE SVE ZAPREPASTIO

Melisa Ede (58), transrodna vozačica taksija iz Velike Britanije koja je osvojila jackpot od 4 miliona funti preminula je u ponedeljak, javljaju britanski mediji.

 

 

Nakon osvajanja dobitka dala je otkaz u firmi u kojoj je po 16 sati na dan vozila taksi i to 25 godina. Bila je toliko siromašna da je bilo dana u kojima je pojela samo činiju pahuljica. Zbog njene transrodnosti bila je napadnuta četiri puta, a četiri godine borila se kako bi obavila operaciju promjene spola.

 

– Uvjeravali su me da nikada neću imati uspješan život kao žena no uvjerila sam ih u suprotno. Vrijeme je za osvetu – govorila je prošle godine Melisa koja se prijavila i na britanski talent show.

 

Osvojenim novcem kupila je kuću sa šest spavaćih soba i bazenom za svoju vjerenicu Rejčel Nason i njenih maljoletnih petoro djece.

 

Zbog sumnje na srčani udar primljena je u ponedeljak u bolnicu. Ljekari su uskoro konstatovali smrt. Iza sebe je ostavila neutješnu vjerenicu. Biološkoj djeci, koja danas imaju 20, 30, 31 i 40 godina nije ostavila ništa.

 

– Teška je to pozicija i odluka. Znam da djecu treba bezuslovno voljeti, no bilo ko može samo tako nekoga ‘odrezati’ iz svog života, zašto bi ponovno bili dio mojeg sada kada imam novac? Mogli su mi se obratiti i vratiti bilo kada u zadnjih 14 godina. Još uijvek ih volim, ali ne želim od njih lažnu ljubav jer nisu bili uz mene kada mi je bilo teško – rekla je prošle godine Melisa.

 

Naime, Melisina djeca nikad nisu prihvatila njenu promjenu spola i odabir partnerke.

 

 

Pogledajte video:

 

 

(Hayat / Foto: YouTube)

UMRLA DOBITNICA LUTRIJE KOJA JE MIJENJALA SPOL: DJECA SU JE ZBOG TOGA NAPUSTILA, A NJEN TESTAMENT JE SVE ZAPREPASTIO

| FOTO/VIDEO, Skandal, Slider, Vijesti, Zanimljivosti |
About The Author
-